Děkujeme [2016]

Za všechny kreativní nápady, jejich vizualizace i realizace děkujeme Marku Valičkovi/MuchoGusto a grafičce Ireně Egerové.

LENCE HEJRETOVÉ, která nás již podruhé překvapila krásnou charitativní akcí, jarním koncertem, který pro své přátele pořádala v sobotu 16. dubna 2016 v Brandýse nad Labem. Výtěžek z koncertu ve výši 4 028 korun nám věnovala na sociální služby pro hluchoslepé.

Děkujeme všem účastníkům originální charitativní česko–švýcarské snídaně, kterou v sobotu 30. dubna 2016 pořádalo sdružení SWISSCLUB CZ s dobrým záměrem. Součástí snídaně byla i možnost si zahrát hru bingo a výtěžek z prodeje hracích karet a červenobílých srdíček ve výši 4 800 Kč věnovali organizátoři ve prospěch hluchoslepých a naší organizace LORM. SwissClub CZ navýšil výtěžek o 1 200 Kč! Celkový dar ve výši 6 000 Kč nás mile překvapil a moc potěšil! Za skvělý nápad, jak propojit společenské setkání s hrou a charitou, speciálně děkujeme JANĚ KONOPÁSKOVÉ!

Speciální poděkování patří dobroběžkyni JANĚ SLEZÁKOVÉ, která se za hluchoslepé postavila na start olomouckého půlmaratonu a i přes úmorná vedra doběhla až do cíle! Naši organizaci navíc podpořila krásným nápadem. Jana nechala vyrobit odznáčky ve tvaru srdíčka a nádherné náramky z polodrahokamů, symbolizující červenobílou hůl a jejich prodejem získala od svých příznivců, přátel a fandů dar pro hluchoslepé v úžasné výši 26 612 korun!

Už třetím rokem naši maratonci hrdě běhají pro hluchoslepé s červenobílými srdíčky – nálepkami, které nám sponzorsky vyrábí a dodává společnost COLOGNIA PRESS, a.s. Za milou spolupráci speciálně děkujeme JAROSLAVOVI VENDLOVI!

Za dlouhodobou pomoc děkujeme BLANCE KARNETOVÉ a SPOLEČNOSTI PRO DUCHOVNÍ HUDBU, Z.S. , která nám opět věnovala benefiční koncert v rámci mezinárodního festivalu duchovního umění SVATOVÁCLAVSKÉ SLAVNOSTI. V neděli 18. září 2016 pro nás v kostele sv. Václava na Smíchově vystoupila IRENA BUDWEISEROVÁ a její příznivci přispěli na služby pro hluchoslepé společným darem ve výši 7 484 Kč.

Děkujeme všem návštěvníkům, účinkujícím, kapelám a především organizátorům akce STREET HAPPENING OF KARLÍN, kteří podpořili naši organizaci a hluchoslepé v charitativní tombole částkou 4 286 Kč! Třetí ročník multižánrového festivalu a kytarového rekordu pořádalo Karlínské Spektrum DDM hl. m. Prahy.

Děkujeme společnosti BILFINGER INDUSTRIAL SERVICES CZECH S.R.O. za pozvání na tradiční firemní vánoční večírek na Ořechovce a za věnování výtěžku z tomboly v částce 27 050 korun na financování našich sociálních služeb pro hluchoslepé! Veliké díky patří výhercům tomboly, za to, že naší organizaci věnovali všechny tři hlavní ceny – kvalitní outdoorovou vodotěsnou videokameru, špičkový minitablet a značkový dalekohled s kvalitní optikou.

Děkujeme VŠEM ÚČASTNÍKŮM 6. ročníku Putování Prahou za Duchem Vánoc, kteří se letos vydali spolu s námi hledat po malebných Střešovičkách Ducha Vánoc a podpořili LORM a sociální služby pro hluchoslepé rekordní částku 28 280 Kč! Jmenovitě děkujeme všem spoluorganizátorům, členům A–týmu za všechny nápady, energii a nadšení, které vložili do přípravy i realizace charitativní městské vánoční hry: LUCIE GÜRTLEROVÁ (POPELKOVÁ), TOMÁŠ HEJDA, FILIP KÁBRT, OLDŘIŠKA KÁBRTOVÁ (SEDLÁČKOVÁ), PÁJA KLUZÁKOVÁ, MÍŠA KUDOVÁ, DANIELA PŘIBYLOVÁ, MICHAL PŘIBYL, ONDŘEJ VICENÍK, LUCKA ZDRÁHALOVÁ. Děkujeme úžasným B–týmákům, pomocníkům Ducha, kteří v roli andělů, čertů i všech svatých zajistili akci na jednotlivých zastaveních: HEDVIKA GÖRGLOVÁ, ONDRA SUCHÁNEK, LUBOŠ LUŇÁK, LUKÁŠ HRADECKÝ, LENKA VÍTOVÁ, MARUŠKA ŠVÁBOVÁ, HANKA PECHOVÁ, MÍŠA VLASÁKOVÁ, ANNA LODINOVÁ a MATTEO CAGGIO. Za milou spolupráci děkujeme partnerům akce: organizaci VELKÝ VŮZ, Z.S. za podporu a zázemí celé akci; LENCE RIDZOŇOVÉ, paní farářce FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 6 – STŘEŠOVICÍCH , která nám umožnila uspořádat společný závěr hry se zpěvem koled v kostele Na kopci; za kouzelný zpěv děkujeme DĚTEM ZE ZŠ MÉTIS a paní učitelce ELEN KIRAL za nacvičení pásma koled speciálně na Ducha Vánoc; za spolupráci a doprovod děkujeme paní ředitelce VERONICE PATRASOVÉ i všem rodičům; za ochotu, skvělý svařák a prostory pro afterparty po akci děkujeme CAFE BARU NA ANDĚLCE!

DIANĚ BENŠOVÉ, STANDOVI A KAČCE za poskytnutí zázemí ve Vinotéce Na Slupi pro tradiční Červenobílou ochutnávku a všem účastníkům akce, kteří nás podpořili během prosincového večera společným darem 12 581 Kč.

Všem mlsounům ze společnosti STADLER PRAHA, S.R.O., kteří nám na Červenobílé ochutnávce předali výtěžek z mlsného koutku ve výši 16 245 korun! Za krásný nápad, jak nás zajímavě a celoročně podpořit, děkujeme speciálně KARLOVI KOPÁČOVI a MARKOVI MAJTÁNOVI!

Děkujeme všem, kteří si přišli 17. února 2017 zatančit na charitativní ples do kavárny Prostor v Prostějově a společně přispěli na sociální služby pro hluchoslepé a naší organizaci LORM darem 3 000 korun! Za organizaci děkujeme LEONĚ GLAUSCHOVÉ, MÍROVI MACÍKOVi a DAVIDOVI VYSOUDILOVI a za propojení JANĚ SLEZÁKOVÉ! Ples se konal pod záštitou organizace Pomáháme tancem o.s.

Ročník 2023:

Ročník 2022:

Ročník 2021:

Ročník 2020:

Ročník 2019:

Ročník 2018:

Ročník 2017:

Ročník 2016:

Ročník 2015:

Ročník 2014:

Ročník 2013:

Ročník 2012:

Ročník 2011:

Ročník 2010:

Ročník 2009:

Ročník 2008:

Ročník 2007:

Ročník 2006:

Ročník 2005:

Ročník 2004:

Ročník 2003:

Ročník 2002:

Sbírka   |   Tiskové zprávy   |   Doprovodné akce   |   Stáhněte si   |   Pro dobrovolníky   |   Děkujeme   |   Fotogalerie   |   Minulé ročníky   |   Kontakt   |   LORM   |   Jak můžete pomoci
© Copyright LORM – Společnost pro hluchoslepé z.s., 2014